fbpx

Yoga som Valentines Day gave

Hei dere. Man kan jo tenke litt av hvert om alle disse nye merkedagene som er mer eller mindre skap for at vi skal ut og konsumere mer.. Det er jo nesten ikke til å unngå å bli en smule kynisk av det. Men, når alt kommer til alt er det vel alltid behov for å feire feire kjærligheten i denne harde verden vi lever i. Derfor kaster jeg meg nå på bølgen og lodder ut litt yoga som Valentines Day gave til ett heldig par.

Nå har du altså muligheten til å vinne en uke med gratis yoga (hvilken som helst uke dette inneværende semesteret) til deg selv og din utkårede. Det trenger ikke være en kjæreste, men det må være en du er glad i på noe som helst plan:-) De har vi forhåpentligvis mange av i våre liv, og «Love is Love» eller «alt er Love» som de sier på SKAM. I vårt Yoga studio på Dancespace har vi 5 ulike klasser hver uke, så det er noe for enhver smak.

Det du trenger å gjøre er å følge oss på Instagram @ilovedancespace og tagge den du gjerne vil gjøre yoga med, konkurransen pågår ut Valentines Day 14.februar. Etter det trekker vi en vinner.

Uansett om du deltar i vår konkurranse eller ikke, så ikke vær en kyniker. Kast kjærligheten rundt som om det var konfetti, Let Love Rule! Det kan verden kun bli bedre av..


Categories: Dancespace