fbpx

Bilder

BRUK AV BILDER

Under ulike lock down, som f.eks Korona (eller annet i fremtiden), vil vi sende live sendinger hjem til foreldre. Dette vil skje i lukket gruppe til den aktuelle gruppen det gjelder. Men bare de med link vil kunne se selve videoen. 

Gruppebilder vi tar på forestillinger eller inne i dansestudio ønsker vi å kunne bruke på vår hjemmeside som en illustrasjon, eller på sosiale medier. Vi legger også ut fotografier fra de ulike forestillingene i våre album på hjemmesiden. Dersom du ikke ønsker dette kan du kontakte oss på kontakt@dancspace.no så merker vi det oss i vårt system.

Hva hvis jeg ikke ønsker dette.  Vi vil da gjøre vårt beste for å passe på at ditt barn ikke blir eksponert for dette, bli tatt bilde av inne i dansesalen. 
Skulle du se et bilde på vår hjemmeside du ønsker fjernet – så gjør vi dette så snart vi får beskjed om det..

Det vil stå på våre oppropslister om hvilket valg dere har tatt slik at vi lett ser hvem som får lov eller ikke. 

Husk å gi ditt barn beskjed om hun får bli med på bilder eller ikke- Mange barn er veldig tydelige selv på dette og gir oss beskjed umiddelbart når vi tar bilder oppstilt fra danseklasser osv. De velger da å gå ut av kameravinkelen. Pedagogene vil spørre elevene før bilder blir tatt. 

Bilder av enkelt personer vil ikke bli brukt som reklame uten samtykke.