Yoga Praksis (Gratis prøvetime)

Yoga Praksis, følg alle våre  yoga klasser pr. uken fritt gjennom hele semesteret.
Dette vil gi styrke, smidighet og balansere til både muskler, skjellet og sjel.

Ashtanga Yoga 60/90 minutter undervisningstid

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge. En egen pusteteknikk (Ujjay pust) brukes gjennom hele timen.
Ashtanga yoga utvikler styrke, fleksibilitet og balanse, både fysisk og mentalt. Kjernemuskulatur (bandhas) er et gjennomgående tema.
Den fysisk gevinsten av øvelsene speiles også I en mental gevinst i form av at man utvikler konsentrasjon, utholdenhet og ro.
Frigjøringen av stramme muskler rundt brystkasse, skuldre og hofter vektlegges. Alle øvelsene er samstemt med inn- og utpust. Ashtanga yoga styrker armer og overkropp så vel som hofter og ben.

Yoga avspenning

45 minutter undervisningstid, Denne klassen er svært effektiv for å forebygge skader, stressede muskler og ikke minst et stresset sinn. Etter timene vil du oppleve at kroppen er mer avspent.
Økt fleksibilitet er også en gevinst her, men hovedvekten legges på velvære, både fysisk og psykisk.
Timene passer for alle nivåer og uansett bakgrunn, og er kanskje aller viktigst for de med stressende hverdager og såkalte «dårlige forutsetninger».

Vinyasa flow

60/75 min undervisning, Vinyasa Flow er en kreativ og flytende yoga klasse designet for å myke opp og styrke kroppen. Store deler av klassen er dynamisk og vektlegger koordinasjon av pust og bevegelse. Denne klassen hjelper kroppen å skille ut giftstoffer gjennom svette, mens den dype yogapusten bidrar til å fjerne energiblokkeringer i kroppen. Timen er en herlig mentalt avspenning for tanker og sinn hvor stress smelter bort.

Yin yoga

60 min undervisning. Yin yoga er en veldig rolig yoga form hvor hver posisjon eller asana holdes et sted mellom 90 og 180 sek. Gevinsten av dette er at vi virkelig får tak i bindevevet og på den måten øker smidigheten vår. Ved hjelp av dype, rolige pust (ujjayi pust) roer vi også ned tankene og sinnet vårt og bidrar til å styrke det parasympatisk nervesystem.

Priser

Vårsemester
45/60 min 2.200,-
75/90 min 2.350,-
Yoga Praksis 2700,- (Velg fritt mellom våre yoga klasser)
Prisene er pr. semester, ca 17 uker.

Høstsemester
45/60 min 2.000,-
75/90 min 2.150,-
Yoga Praksis 2700,- (Velg fritt mellom våre yoga klasser)
Prisene er pr. semester, ca 15 uker.

Påmelding