Yoga Praksis (Gratis prøvetime)

Yoga Praksis, følg alle våre 5 yoga klasser i uken fritt gjennom hele semesteret.
Dette vil styrke og balansere selv den mest stressede sjel:-)

Ashtanga Yoga 60/90 minutter undervisningstid

Ashtanga yoga er en dynamisk yogaform med øvelser som blir gjort i en bestemt rekkefølge. En egen pusteteknikk (Ujjay pust) brukes gjennom hele timen.
Ashtanga yoga utvikler styrke, fleksibilitet og balanse, både fysisk og mentalt. Kjernemuskulatur (bandhas) er et gjennomgående tema.
Den fysisk gevinsten av øvelsene speiles også I en mental gevinst i form av at man utvikler konsentrasjon, utholdenhet og ro.
Frigjøringen av stramme muskler rundt brystkasse, skuldre og hofter vektlegges. Alle øvelsene er samstemt med inn- og utpust. Ashtanga yoga styrker armer og overkropp så vel som hofter og ben.

Yoga avspenning

45 minutter undervisningstid, Denne klassen er svært effektiv for å forebygge skader, stressede muskler og ikke minst et stresset sinn. Etter timene vil du oppleve at kroppen er mer avspent.
Økt fleksibilitet er også en gevinst her, men hovedvekten legges på velvære, både fysisk og psykisk.
Timene passer for alle nivåer og uansett bakgrunn, og er kanskje aller viktigst for de med stressende hverdager og såkalte «dårlige forutsetninger».
Siv-Anitas magiske sammensetning av funksjonelle yoga-øvelser og strekker fra ballettverdenen vil sammen gjøre underverker og lære deg hva det vil si å virkelig puste igjen…

Kundalini yoga

45 min undervisning, opplev en eldgammel men høyst moderne yogaform hvor du i tillegg til fysisk trening får erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Kundalini Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder. Utfold ditt potensial og bryt gjennom mentale og selvbegrensende blokkeringer gjennom meditasjon, pranayama og dynamiske yogaøvelser for kropp, sinn og sjel.

Vinyasa flow

60 min undervisning, Vinyasa Flow er en kreativ og flytende yoga klasse designet for å myke opp og styrke kroppen. Store deler av klassen er dynamisk og vektlegger koordinasjon av pust og bevegelse. Denne klassen hjelper kroppen å skille ut giftstoffer gjennom svette, mens den dype yogapusten bidrar til å fjerne energiblokkeringer i kroppen. Timen er en herlig mentalt avspenning for tanker og sinn hvor stress smelter bort.

Priser

45/60 min 1.950,-
75/90 min 2.100,-

Yoga Praksis 2600,- (Tren yoga inntil 5 ganger per uke)

Prisene er pr. semester, ca 15 klasser.

Påmelding