FAQ-Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål.

For påmelding må vårt påmeldingskjema benyttes. Påmelding For spørsmål rundt påmeldingen send epost til kontakt@dancespace.no
Vi sender faktura på epost før hvert semester. Vennligst oppgi en epost adresse som sjekkes ofte.
Etter innsendelse av påmelding vil du få en bekreftelse på eposten med en gang. Eleven blir tildelt en klasse basert på ønske, alder og nivå. Alle nye elever har krav på gratis prøvetime. Hvis eleven ikke ønsker å fortsette på kurset må oppsigelsen sendes kontakt@dancespace.no like etter prøvetimen og senest før andre semesteruke starter.
Barnedans er for elever som er 4 og 5 år, ballett og jazz forberedende er for elever som er 6 og 7 år. Fra 8 år av kan man starte på ballett og jazz 1, deretter beveger man seg oppover mot ballett og jazz 6 avhengig av alder og tidligere danseerfaring. De som danser flere klasser pr uke vil få en raskere progressjon og dermed bevege seg raskere opp i nivåene selv om de ikke er på samme alder som de fleste andre i den klassen. Hip hop og break 1 kan man starte på fra 6 år av. Deretter fungere nivåstigningen likt som for ballett og jazz.
45 min og 60 min klasser koster 2000,- pr semester (semesteret strekker seg over 15 uker). 75 min og 90 min klasser koster 2150,- pr semester. Dersom man trener mer enn 1 klasse pr uke får man 200,- i rabatt på de neste klassene. Dersom man betaler for 4 klasser pr uke kan man trene så mange ganger man vil uten ekstra kostnad. (CompanY-klasser kommer utenom dette og der må man gjennom en audition for å få plass).
Full klasse hos Dancespace er 20 eller 25 elever, avhengig av om det er små eller store dansere. Barnedansklasser og forberedende klasser som er fulle har tilgang til en assistent ved behov i tillegg til den faste pedagogen.
Ballettelever skal helst ha ballettdrakt og ellers tilsittende tøy, de må ha strikk i håret og gjerne hårtopp. For de andre klassene trenger man kun bevegelig tøy og strikk i håret. Hip hop og break trenger i tillegg til dette innesko. Det er ikke tillatt med utesko i noen deler av våre lokaler.

Se vår video fra lokale.