fbpx

FAQ-Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Ja, alle elever som sender inn påmeldingskjema har mulighet til å melde seg av kostnadsfritt innen andre kurskuke. Påmelding
For påmelding må vårt påmeldingskjema benyttes. Påmelding For spørsmål rundt påmeldingen send epost til kontakt@dancespace.no
Vi sender faktura på Vipps, efaktura eller epost før hvert semester. Vennligst oppgi en epost adresse som sjekkes ofte.
Etter innsendelse av påmelding vil du få en bekreftelse på eposten med en gang. Eleven blir tildelt en klasse basert på ønske, alder og nivå. Alle nye elever har krav på gratis prøvetime. Hvis eleven ikke ønsker å fortsette på kurset må oppsigelsen sendes kontakt@dancespace.no like etter prøvetimen eller registrer avmelding på https://my.dancespace.no/ og senest før andre semesteruke starter.
Barnedans er for elever som er 4 og 5 år, ballett og jazz forberedende er for elever som er 6 og 7 år. Fra 8 år av kan man starte på ballett og jazz 1, deretter beveger man seg oppover mot ballett og jazz 6 avhengig av alder og tidligere danseerfaring. De som danser flere klasser pr uke vil få en raskere progressjon og dermed bevege seg raskere opp i nivåene selv om de ikke er på samme alder som de fleste andre i den klassen. Hip hop og break 1 kan man starte på fra 6 år av. Deretter fungere nivåstigningen likt som for ballett og jazz.
Full klasse hos Dancespace er 20 eller 25 elever, avhengig av om det er små eller store dansere. Barnedansklasser og forberedende klasser som er fulle har tilgang til en assistent ved behov i tillegg til den faste pedagogen.
Ballettelever skal helst ha ballettdrakt og ellers tilsittende tøy, de må ha strikk i håret og gjerne hårtopp. For de andre klassene trenger man kun bevegelig tøy og strikk i håret. Hip hop og break trenger i tillegg til dette innesko. Det er ikke tillatt med utesko i noen deler av våre lokaler.

Se vår video fra lokale.