fbpx
Dansestudio og yogastudio

Dansestudio og yogastudio

Dancespace er en ballettskole, dansestudio og yogastudio

som har som mål å spre danseglede, kreativitet, innsatsvilje, selvrealisering, bevegelse, ro og harmoni til mennesker fra 2 år og oppover. Vi har elever i alle aldersgrupper, både småbarn, barn, ungdommer og voksne. Gjennom dans og yoga ønsker vi å gi elevene både en god porsjon fysisk aktivitet og en flott kunstnerisk opplevelse. Vi legger vekt på å se hver elev som et enkelt individ, og er opptatt av å legge til rette for et skapende og positivt miljø. Dancespace er et populært fritidstilbud / aktivitetstilbud for Oslo og Ås

Dancespace tilbyr undervisning innen liten+stor, barnedans, klassisk ballett, pointe, jazz dans, moderne dans, musical dans, commercial, girly style, hip-hop, break, ashtanga yoga, yoga avspenning, yin yoga, vinyasa flow yoga og zumba.

Vi holder til like ved Ryenkrysset og har store, flotte lokaler med god ventilasjon, garderober, dusj, oppholdsrom, cafe og gateparkering. Skolen har elever fra rundt om i hele Oslo og omegn. De fleste elevene kommer fra Ekeberg, Nordstrand, Østensjø, Bøler, Høyenhall, Manglerud.

Følg Dancespace blogg for å være oppdatert på hva som skjer hos oss.

Med kjærlighet
Sivanita Ekaas.

Påmelding dansestudio og yogastudio

[instagram-feed showheader=true widthunit=273 heightunit=273 imagepadding=0 showfollow=true showbutton=false]