fbpx
Våre pedagoger

Våre pedagoger

Her finner du informasjon om alle våre fantastiske pedagoger.

meet our team
Diska Livia

Diska Livia

Diska Livia

Diska Livia

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Startet å danse på X-Ray, flytta til Circle og deretter til The Vibe. Nå danser jeg med Quick Style Studio Hva liker du aller best ved jobben din? Å kunne være kreativ og nå ut med kunst til mennesker Hva er din favoritt mat? Indonesisk mat Yndlings-drikk? Vann og Ringi Eplejuice Favoritt-farge? Svart Beste ferie-destinasjon? Japan Hva er ditt mantra/livsmotto? «What doesn´t kill you makes you stronger» Har du et forbilde? Operah

Emilie Valentiner

Emilie Valentiner

Emilie Valentiner

Emilie Valentiner

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Jeg har utdannelse innenfor dans og musikal fra The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), også kjent som Paul McCartney skolen. Før det gikk jeg på Spin Off Forstudium i Dans, og danselinjen på Rud VGS. Hva liker du aller best ved jobben din? Jeg digger å få være en del av en elevs danseglede, og å få danse hver dag. Dans er jo så GØY!! Hva er din favoritt mat? Pasta Carbonara, men pizza er en sterk nummer 2! Yndlings-drikk? Hmm, det må enten bli Zero saft (jordbær eller sitron) eller sjokolademelk! Favoritt-farge? Rosa, og blå! Men mest rosa :D Beste ferie-destinasjon? Stavern, det er det nydeligste sted på jorda synes jeg! Ellers har jeg gode ferieminner fra Italia og Kroatia! Hva er ditt mantra/livsmotto? “Whatever you are, be a good one." Har du et forbilde? Jeg har faktisk veldig mange forbilder som inspirerer meg. Blant annet Lin-Manuel Miranda, Misty Copeland, Carrie Fletcher, Meghan Sanett, Simone Biles og min mamma!

Irlin E. Finsådal

Irlin E. Finsådal

Irlin E. Finsådal

Irlin E. Finsådal

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? - Passende nok kan man si at jeg er "streetsmart" fremfor utdannet . Jeg har utviklet meg gjennom showarbeid, i dansemiljøet i Oslo, gjennom dansekompanier og på utenlandsreiser. Hva liker du aller best ved jobben din? Alle danseinstruktører er litt som en mesterkokk - Når du skal på jobb får du et rom full av munner å mette. Alle har forskjellig smak, ønsker og materfaring men alle er fryktelig sulten og ikke minst fryktelig nyskjerrig på alt de kan få lov å smake på. Det tenner lidenskap hos både meg og elever. Hva er din favoritt mat? Sashimi er en middagsfavoritt, men hva kan bli bedre enn godteri!? Yndlings-drikk? Solo super! Eller en skikkelig god hjemmelaget jordbærmilkshake! Favoritt-farge? Rosa!! Beste ferie-destinasjon? Uavhengig av HVOR så foretrekker jeg urbane omgivelser. Et sted jeg kan se arkitektur, grafitti, ulike type mennesker, subkultur, museer, underholdning og ikke minst: kanskje danse! Hva er ditt mantra/livsmotto? De som oppnår mest i livet eller i historiebøkene er aldri de "normale som forsvant i mengden". Gjør ting på DIN måte! Har du et forbilde? Michael Jackson er mitt aller største idol! Jeg er super MJ nerd!Som urban danser har hun ingen offisiell danseutdannelse, men har etter 10år bygget opp et bredt dansevokabular og erfaring gjennom produksjoner og innad i dansemiljøet. Hun har reist mye til både USA og rundt i Europa for å slukke sin tørst etter utvikling og har holdt egne workshop og klasser innen ulike Hip Hop stiler på dansestudioer over hele landet. Deriblant faglige workshops i urbane dansestiler for både dansepedagoger og dansekompanier. Irlin underviser fast i på en rekke studioer i Oslo samt er danser og kompanileder for det profesjonelle hip hop-kompaniet Radix. Hun blogger også aktivt om dans i ulike former og tar egen fordypning i urban dansehistorie. Hun elsker å dele sin lidenskap med elever i alle aldere og setter stor vekt på at en danser har med både teori og hjerte inn i hver bevegelse.

Sivanita Ekaas

Sivanita Ekaas

Sivanita Ekaas

Sivanita Ekaas

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Jeg er utdannet fra Statens Balletthøyskole (nå kjent som KHIO) pedagoglinjen, og har gått ett år ved Ballet Arts New York. Er også sertifisert Yoga lærer fra Yoga Works. Hva liker du aller best ved jobben din? Å være med på å forme bra folk. Elsker å jobbe med mennesker og få ta del i utvilkingen til barn og undgom. Hva er din favoritt mat? Tapas. Men veldig vanskelig å velge da jeg generelt lever for å spise. Yndlings-drikk? Helt ærlig, rødvin. Er også veldig glad i is-latte. Favoritt-farge? Blå, i grå nyanser, fra lys til mørk. Beste ferie-destinasjon? USA Hva er ditt mantra/livsmotto? Jeg har mange, men "Dream Big" er det folk kjenner meg for. "Is it kind, is it true, is it necessary" er også en fin leveregel synes jeg. Har du et forbilde? Operah. Simpelten eeeelsker henne!

[instagram-feed showheader=true widthunit=273 heightunit=273 imagepadding=0 showfollow=true showbutton=false]