Våre pedagoger

Våre pedagoger

Her finner du informasjon om alle våre fantastiske pedagoger.

Pedagogene våre
Bendik Sundby

Bendik Sundby

Bendik Sundby

Bendik Sundby

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Jeg er utdannet fra danselinjen på Rud vgs og uteksaminert ved Den Norske Balletthøyskole i 2010 med en bachelor i jazz og pedagogikk. Siden det har jeg undervist både i jazz og klassisk ved flere forskjellige skoler, blant annet ved Kirsti Skullerud Balletskole, KGB Dans og Ballett og Oslo Musikk- og kulturskoler, samt koreografert for SpinOff forsstudium. Jeg har vært, og er involvert i flere talentuviklingsprogrammer for unge dansere i regi av av Oslo Kommunes Kulturskoler. Ellers er jeg også aktiv som både koreograf og danser. Hva liker du aller best ved jobben din? Det beste med min jobb er å få være med på å forme barn og ungdom både som dansere og som mennesker. Jeg har en stor forkjærlighet for koreografisk arbeid og det å sette elevene på scenen og se hvordan elevene vokser både på mestringsfølelse og som tekniske dansere gjennom scenekunst. Hva er din favoritt mat? Shephards pie. Yndlings-drikk? Solo på sommeren, og Coca Cola på høst/vinteren. Favoritt-farge? Grønn Beste ferie-destinasjon? Budapest eller annen romantisk storby Hva er ditt mantra/livsmotto? "Det handler om følelse ikke størrelse, det handler om å gi, ikke å gli" Har du et forbilde? Nei, egentlig ikke.

Diska Livia

Diska Livia

Diska Livia

Diska Livia

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Startet å danse på X-Ray, flytta til Circle og deretter til The Vibe. Nå danser jeg med Quick Style Studio Hva liker du aller best ved jobben din? Å kunne være kreativ og nå ut med kunst til mennesker Hva er din favoritt mat? Indonesisk mat Yndlings-drikk? Vann og Ringi Eplejuice Favoritt-farge? Svart Beste ferie-destinasjon? Japan Hva er ditt mantra/livsmotto? «What doesn´t kill you makes you stronger» Har du et forbilde? Operah

Gina Vissheim

Gina Vissheim

Gina Vissheim

Gina Vissheim

Utdannelse: Spin Off Forstudium i dans. Var på fem måneders «dansetur» og lærte om andre stiler og kulturer. Lærte bla. salsa i Cuba, trente Gaga i Israel, og fordypet meg i «Contemporary jazz» i LA og Australia. Går for øyeblikket på Bårdar. Det jeg liker best med jobben er å se hvordan andre dansere tolker mine koreografier. Det er inspirerende å se hvor forskjellig ting blir fra person til person selvom det er de samme trinnene. Taco er selvfølgelig yndlingsmaten min! Solo er yndlingsdrikken min Favorittfargen er lyseblå som havet på en veldig fin strand ;) Beste feriedestinasjon er Australia. Livsmotto: Den største gleden en kan ha er å gjøre andre glad Forbilde: Michael Jackson!

Irlin E. Finsådal

Irlin E. Finsådal

Irlin E. Finsådal

Irlin E. Finsådal

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? - Passende nok kan man si at jeg er "streetsmart" fremfor utdannet . Jeg har utviklet meg gjennom showarbeid, i dansemiljøet i Oslo, gjennom dansekompanier og på utenlandsreiser. Hva liker du aller best ved jobben din? Alle danseinstruktører er litt som en mesterkokk - Når du skal på jobb får du et rom full av munner å mette. Alle har forskjellig smak, ønsker og materfaring men alle er fryktelig sulten og ikke minst fryktelig nyskjerrig på alt de kan få lov å smake på. Det tenner lidenskap hos både meg og elever. Hva er din favoritt mat? Sashimi er en middagsfavoritt, men hva kan bli bedre enn godteri!? Yndlings-drikk? Solo super! Eller en skikkelig god hjemmelaget jordbærmilkshake! Favoritt-farge? Rosa!! Beste ferie-destinasjon? Uavhengig av HVOR så foretrekker jeg urbane omgivelser. Et sted jeg kan se arkitektur, grafitti, ulike type mennesker, subkultur, museer, underholdning og ikke minst: kanskje danse! Hva er ditt mantra/livsmotto? De som oppnår mest i livet eller i historiebøkene er aldri de "normale som forsvant i mengden". Gjør ting på DIN måte! Har du et forbilde? Michael Jackson er mitt aller største idol! Jeg er super MJ nerd!Som urban danser har hun ingen offisiell danseutdannelse, men har etter 10år bygget opp et bredt dansevokabular og erfaring gjennom produksjoner og innad i dansemiljøet. Hun har reist mye til både USA og rundt i Europa for å slukke sin tørst etter utvikling og har holdt egne workshop og klasser innen ulike Hip Hop stiler på dansestudioer over hele landet. Deriblant faglige workshops i urbane dansestiler for både dansepedagoger og dansekompanier. Irlin underviser fast i på en rekke studioer i Oslo samt er danser og kompanileder for det profesjonelle hip hop-kompaniet Radix. Hun blogger også aktivt om dans i ulike former og tar egen fordypning i urban dansehistorie. Hun elsker å dele sin lidenskap med elever i alle aldere og setter stor vekt på at en danser har med både teori og hjerte inn i hver bevegelse.

Marte Skraastad Tveisme

Marte Skraastad Tveisme

Marte Skraastad Tveisme

Marte Skraastad Tveisme

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Trøndertun Folkehøgskole 2006, Liverpool Institute for Performing Arts 2009, PPU fra Kunsthøgskolen i Oslo 2011. Ashtanga Yoga Teacher Training 2014. Hva liker du aller best ved jobben din? Dansegleden, både elevenes og min egen;) Når trinn og musikken bare klaffer, og det føles så bra! For yogaen, er det når elevene forsvinner litt inn i yogaen/praksisen! Masse pust, fokus og litt magi;) Hva er din favoritt mat? Mammas moussaka! Yndlings-drikk? Mest opptatt av mat egentlig, en god tiramisu typ, da har du meg;) Favoritt-farge? Grønn Beste ferie-destinasjon? Italia, India... Love them! Hva er ditt mantra/livsmotto? Practice, practice and all is coming! Har du et forbilde? Mange, hver dag! Medelever da jeg studerte, kolleger idag, gode mennesker (superklisje, men mannen min, han er den snilleste jeg vet)!

Sivanita Ekaas

Sivanita Ekaas

Sivanita Ekaas

Sivanita Ekaas

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Jeg er utdannet fra Statens Balletthøyskole (nå kjent som KHIO) pedagoglinjen, og har gått ett år ved Ballet Arts New York. Er også sertifisert Yoga lærer fra Yoga Works. Hva liker du aller best ved jobben din? Å være med på å forme bra folk. Elsker å jobbe med mennesker og få ta del i utvilkingen til barn og undgom. Hva er din favoritt mat? Tapas. Men veldig vanskelig å velge da jeg generelt lever for å spise. Yndlings-drikk? Helt ærlig, rødvin. Er også veldig glad i is-latte. Favoritt-farge? Blå, i grå nyanser, fra lys til mørk. Beste ferie-destinasjon? USA Hva er ditt mantra/livsmotto? Jeg har mange, men "Dream Big" er det folk kjenner meg for. "Is it kind, is it true, is it necessary" er også en fin leveregel synes jeg. Har du et forbilde? Operah. Simpelten eeeelsker henne!

Thea Lund

Thea Lund

Thea Lund

Thea Lund

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Går 2 året fordypning jazz på Norges Dansehøyskole. Tidligere gått et år på Trøndertun Folkehøyskole. Hva liker du aller best ved jobben din? Veldig gøy å jobbe med barn, og se at elevene utvikler seg. Elsker de relasjonene du skaper mellom deg og elvene. Hva er din favoritt mat? Min favoritt mat er all salg thai mat Yndlings-drikk? Et glass med iskaldt vann. Favoritt-farge? Blå Beste ferie-destinasjon? En sommer på øya Skiathos i Hellas. Hva er ditt mantra/livsmotto? Great dancers are great because of their passion - martha graham Har du et forbilde? Mamma er mitt forbilde.

Thor Jacob Akselsen

Thor Jacob Akselsen

Thor Jacob Akselsen

Thor Jacob Akselsen

Utdannet ved Norges første streetlinje på Edvard Munch VGS. Det jeg liker aller best er å dele dansen og se gleden og mestringsfølelsen hos mine elever. Min favoritt mat er pizza. Spesielt pizza med skinke og champignon. Min favoritt drikke er brusen Urge. Favoritt fargen er blå. Har alt for mye blå klær! ? Beste ferie destinasjonen må nok være Italia. Pizza og godt vær. Ekke mye som kan slå det. Livet er herlig. Ja, har flere. Men den største må nok være Mamma. En dame med et sånt pågangsmot og disiplin inspirerer!!

Emilie Valentiner

Emilie Valentiner

Emilie Valentiner

Emilie Valentiner

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn? Jeg har utdannelse innenfor dans og musikal fra The Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA), også kjent som Paul McCartney skolen. Før det gikk jeg på Spin Off Forstudium i Dans, og danselinjen på Rud VGS. Hva liker du aller best ved jobben din? Jeg digger å få være en del av en elevs danseglede, og å få danse hver dag. Dans er jo så GØY!! Hva er din favoritt mat? Pasta Carbonara, men pizza er en sterk nummer 2! Yndlings-drikk? Hmm, det må enten bli Zero saft (jordbær eller sitron) eller sjokolademelk! Favoritt-farge? Rosa, og blå! Men mest rosa :D Beste ferie-destinasjon? Stavern, det er det nydeligste sted på jorda synes jeg! Ellers har jeg gode ferieminner fra Italia og Kroatia! Hva er ditt mantra/livsmotto? “Whatever you are, be a good one." Har du et forbilde? Jeg har faktisk veldig mange forbilder som inspirerer meg. Blant annet Lin-Manuel Miranda, Misty Copeland, Carrie Fletcher, Meghan Sanett, Simone Biles og min mamma!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.