fbpx

Et forrykende show, og jeg husker hvem jeg er..

Hei fredag! Så har vi allerede kommet helt til slutten av vinterferie uken. For min del har uken vært så innholdsrik at jeg synes den har gått både raskt og sakte på en gang:-) Etter noen dager med skikjøring, bading og yoga på fjellet satte jeg kurs mot sjøen og tok color fantasy tur-retur oslo-kiel. De som har gjort det før vet forhåpentligvis at 2entertain har to ulike show på denne båten. Jeg har sett show laget av 2entertain mange ganger tidligere siden jeg kjenner flere som har jobbet på disse båtene. (Blandet annet vår eminente zumba- og yoga-instruktør Siri Anette Nilsen har vært show-artist på color fantasy og color magic i 2 år). Likevel blir jeg imponert hver gang, de holder et ordentlig høyt nivå! Det er utrolig fine danse- og sang-prestasjoner fra superdyktige artister, og både musikken og koreografien er valgt ut så riktig, fengende og folkelig at det får den treigeste rockefot til å rykke. Det er overfladisk så det holder, men det treffer likevel det lille punktet langt inni meg hvor jeg kjenner på ekte at jeg er en danser, en underholder og et scenemenneske. Tusen takk 2entertain, Barry Dodd og resten av de fantastiske artistene, for underholdning, glede og inspirasjon. We lover it!

Vel hjemme igjen i Oslo var det deilig å få plass til å rulle ut yogamatten igjen. I tillegg til vinteraktiviteter har treningen for min del bestått av løping og Yin yoga denne uken. Kjenner allerede at jeg gleder meg til mandag og en rundt på core muskulatur i vinyasa flow klassen kl 2015.Er det noen som er med meg?


Categories: Dancespace