fbpx

That Friday feeling

Hei dere! Så var det blitt fredag allerede! Ukene fyker avgårde ved Dancespace, små og store øver til forestillinger, kostymer og plasseringer planlegges i «vingen» og det begynner allerede å ta litt form dette her? Når påsken er over oss skal vi nok ikke være mange trinn unna ferdig innstudert og da er vi klare for den tidkrevende terpingen ikke lenge etter påske. Veien blir til mest vi går, og det er så utrolig mange fine øyeblikk å ta med seg. Elevene, både de som er med i Peter pan og de som er med i Vær en Venn, har så utrolig mye engasjement og så mye fint å komme med. Denne uken opplevde jeg å innstudere ferdig en koreografi med ballett 4, for så å motta stormende applaus og jubel fra de ventende danserne i gangen utenfor vinduet. Det er fint det! De gleder seg i felleskap over det de skal fremføre og backer hverandre. De gjør hverandre gode og de gjør hverandre godt. Og jeg føler meg som verdens heldigste som kan gå på jobb og kose meg i denne prosessen med barn og ungdom. #lovemyjob #lovemylife #ilovedancespace Digger dere!


Categories: Dancespace