fbpx

Ny uke, nye muligheter og ny vinyasa flow klasse idag

Hei bloggen. Så deilig å være igang med ny uke. Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er alltid litt bekymret for hva den nye uken vil kreve av meg på søndagskveldene. Men så snart uken har fått ett par timer på seg og jeg er i flyten (eller flowen som vi vinyasa flowere sier;-) så går alt så mye bedre. Nå har jeg forberedt til ny klasse for kveldens yogaøkt og håper og tror at den vil falle i smak hos mine fine elever. Denne gangen har jeg laget en ganske well rounded klasse, rett og slett med fokus på litt av hvert. Her finnes både innslag av core poses, hjerteåpnere og hofteåpnere. Gleder meg allerede til å avslutte arbeidsdagen med den klassen kl 2015-2130. Og du, det er bare å stikke innom for en prøvetime dersom dette høres fristende ut. Vi trenger litt varme, uttøyinger og zen-tid nå som vinteren viser seg å nesten ingen ende ha.


Categories: Dancespace