fbpx

Glad påsk fra Dancespace

Så var det blitt helg igjen dere. Ukene fyker avgårde og de siste dagene synes jeg endelig vi kan skimte vår i sikte, det er deilig. Dancespace er veldig snart klare for å lukke dørene for påskeferie, bare Marte holder fortet litt til og underviser Ashtanga yoga og Liten+Stor imorgen. Deretter holder vi stengt fom 26.03.18 tom 02.04.18.

Vi er godt igang med forestillingsarbeidet i klassene og det hele begynner å ta form. Jeg er allerede på plass på hytta nå, men herfra skal jeg jobbe flittig med kostymer og andre rekvisita-detaljer for begge forestillingene. (Datoer for forestillingene er som sagt mange ganger tidligere 2. Og 3.juni på Riksscenen ved Schaus plass. Peter Pan begge dager kl 1200 og Vær en Venn begge dager kl 1400 og 1630).

Da ønsker jeg bare alle sammen, store og små, en deilig påskeferie, enten den avholdes til fjells, ved sjøen eller i byn. En ekstra stor påskehilsen til våre CompanY-jenter som bruker store deler av ferien sin til prøver for Exit-musikalen som de skal medvirke i ved Operaen uken etter påske.


Categories: Dancespace