fbpx

Kostymer, detaljer og mye informasjon til mange

Hei i torsdagen. Ved Dancespace går det virkelig for full rulle for tiden! Jeg løper mye rundt som en høne uten hode for å få på plass alt som skal fikses før våre to forestillinger på Riksscenen 2-3 juni. I tillegg er vi jo med på Friday Fun på Bøler i morgen. Og klasseplanen for høsten 2018 skal klargjøres og legges ut på nett 1.mai. Hektiske dager altså! Men det er helt topp det:-)

Kostymelageret ser jo ikke akkurat tomt ut fra før av , og dette er før vi har fått inn noen av de kostymene som er bestilt til denne forestillingen;-)

Alle som danser Barnedans, Ballett forberedende eller Ballett 1-6 ved Dancespace skal være med i Peter Pan forestillingene våre. All info om kostymer som skal lånes av oss, kostymer de skal ordne selv, fottøy, hår, sminke, ekstraprøver, generalprøve og forestillingstider er lag inn i et oversiktlig exel-ark for disse elevene:

Excel ark for Peter pan forestillingen

Alle som danser Musical, Jazz forberedende, Jazz 1-6, Moderne 1-2, Commercial 1-2, Hip hop 1-4, Break 1-3, Jr.CompanY eller CompanY skal være med i Vær en Venn-forestillingene våre. Disse har et eget exel-ark med all info som disse trenger:

Excel ark for Vær en venn forestillingen

Det er ennå noen uker igjen til forestillingene, men det er bare å glede seg. For dette er et høydepunkt for mange store og små.


Categories: Dancespace