fbpx

New York Baby

Jeg kom fra NYC igår jeg!!! Full av inspirasjon, stemning, stå på-vilje og iver!!! Det er sånn hver gang jeg har vært i New York, det er der jeg kjenner hvem jeg er, hva jeg vil og hvordan livet mitt skal være. Så nå er det bare å tviholde på #denfølelsen. Og når jeg landet i Oslo til et sånt sommervær ble faktisk det litt enklere enn vanlig. Dette dans- og yogastudioet her skal bare opp, frem og løftes til nye høyder det. Alle skal med, og følelsen av «if you can make it here, you`ll make it anywhere» skal virkelig kastes rundt som gnister fra et stjerneskudd. Dream Bigger folken!!!

Dessverre ble det ikke nok oppslutning for sommerskole 8-13 år hos oss, så den måtte vi avlyse. Men jeg gir meg virkelig ikke, sommerskole måååå det bli!!! Så derfor prøver jeg med dette;

Sommerskole 12 år og oppover (litt øvet/øvet), 25-28 juni fra kl 11.00 til 15.00 hver av dagene. 3 timer med workshop i ulike dansestiler. Vi skal innom ballett, jazz, moderne og hip hop. Hele greia avsluttes tradisjon tro med grillfest og visning av hva vi har vært igjennom 28.juni kl 16.00 Pris 1600,- og påmelding sendes kontakt@dancespace.no Dette pleier å være ordentlig gøy hvert eneste år, og det er en flott måte å gjøre rask fremgang på med mer enn 12 dansetimer på kun én uke!!!


Categories: Dancespace