fbpx

Tusen hjertelig takk!

Jeg er så utrolig takknemmelig, stolt, glad og bittelitt sliten etter denne fantastiske helgen jeg har hatt sammen med danseelevene ved Dancespace. Fra inni hjerterota, tusen hjertelig takk til dere som bidro med dansetrinn, uttrykk, sjel, teknisk utstyr, organisering, trøst, hyggelige ord, klapp, heiarop, smil og ellers alt av god stemning! Idag har jeg virkelig følelsen av å ha verdens beste arbeidsplass, sammen med verdens beste folk og med verdens beste elever..

Så snart vi rekker det vil vi publisere video fra forestillingene på våre nettsider. Det er ikke klart helt ennå, men der trenger man passord for å kunne se på. Ta kontakt med meg, så kan jeg hjelpe med det.

Etterhvert skal jeg nå igang med oppryddingen av det hele. Så tar jeg fatt på sletting og flytting av elever og registrering av nye. Avmeldingsfristen er nå passert, så alle som ikke skal fortsette skal nå ha sendt inn mail og fått svar.

Vårsemesteret 2018 ved Dancespace er nå over og studio er derfor stengt. Men det er ennå noen ledige plasser igjen på sommerskolen uke 26, 25-28.juni for ungdommer (12 år og oppover, litt øvet og øvet). Så dersom panikken over at det blir lite dans fremover slår inn så finnes det en mulighet der. Det vil også kommen noen pop-up klasser i løpet av månedene frem mot høsten, både for dans og yoga, så det er bare å følge oss i sosiale medier og være klare til å hoppe på når det annonseres.

Til vår store glede er det mange som ønsker å prøvedanse for våre to kompanier Jr.CompanY og CompanY. Auditions er satt til 17.august og vi kommer nærmere tilbake med klokkeslett og litt mer info om det.

Da ønsker jeg alle som har fulgt oss denne våren verdens beste sommmer! Hold varmen, både inni og utenpå. Bloggen vår vil nok bli oppdatert med jevne mellomrom i sommer selv om undervisningen opphører for det meste.

Dream Bigger!


Categories: Dancespace