fbpx

Snart klart for Sommerskolen 2018

Nå er det ikke lenge til Sommerskolen 2018 er igang! Mandag 25.juni kl 1100 starter vi og frem til torsdag 28.juni skal vi danse å kose oss mellom 1100 og 1500 alle disse dagene. Vi blir et superfint gjeng og det er nå kun 4 ledige plasser igjen.

Opplegget blir som følger:

Mandag Contemporary jazz med Bendik

Tirsdag Moderne dans med Marte

Onsdag Ballett med Sivanita

Torsdag Hip Hop med Irlin

Alle må ha med seg lunch og kanskje en type snackbar/yoghurt/smoothie (+drikkeflaske) da det blir en lengre og en korter pause hver dag. Det skal danses et sted mellom 3 og 3,5 time per dag, så energi trengs det mye av. Hver workshop skal også resultere i en liten dans/kombinasjon som skal vises frem for venner og familie torsdag 28.juni kl 1600. Deretter griller vi og koser oss sammen og feirer at sommerferien for fullt setter igang:-)

Dette kommer til å bli veldig, veldig gøy, jeg gleder meg skikkelig masse. Det er et litt annerledes opplegg enn hva vi vanligvis gjør, med fokus på kun en dansestil pr dag og dermed litt mer workshop-oppsett. Det håper og tror jeg vil føre til at vi kommer dypere ned i hvert fag. Som alltid skal vi igjennom mye forskjellig og vi har alle ulike styrker og svakheter. Det er nettopp dette vi er samlet for å jobbe oss igjennom og det er da viktig å møte hver dag med like mye empati for enselv som det man møter andre med.

Vel møtt på mandag!


Categories: Dancespace

Tags: