fbpx

Innspurt før jul og adventstid

Det er snart første søndag i advent, semesteret har gått så vanvittig fort synes jeg og nå er det bare en uke igjen til våre julevisninger på Ingenstedts. Jeg skriver for øyeblikket fra Mo i Rana hvor jeg har gjort yoga og sett forestillinger for inspirasjon. I går var jeg for første gang i mitt liv publikummer da Tip Toe Dansestudio (der jeg tilbrakte utallige timer hver dag fra jeg var 6 til 18 år) satte opp sin årlige juleforestilling. Dette er studioet som var grunnlaget mitt da jeg startet Dancespace 1.mars 2004, snart 15 år siden. Veien har vært lang og innimellom både vanskelig og kronglete, men på sin måte synes jeg likevel at tiden har flydd avgårde. Elevtallet har mangedoblet seg siden 37 elever det første semesteret i Ballplassveien 2, og ikke minst har nivået på elevene høynet seg noe så voldsomt. Gleder meg veldig til å vise de frem om en uke, kanskje spesielt Jr.CompanY og CompanY som har visning 19.00 og som bruker så mye tid hos oss ved Dancespace at vi pedagogene nærmest ser på de som våre egne barn. Helt i tråd med min egen oppvekst i Mo i Rana og ved Tip Toe Dansestudio.

Ny klasseplan for våren-19 legges ut på våre nettsider www.dancespace.no ila helgen. Avmeldingsfristen for elever som går høsten-18 er 8.desember og vi har allerede en del nye påmeldinger fra elever som vil bli med over nyttår liggende. De skal registreres så snart det åpner seg noen ledige plasser.


Categories: Dancespace