fbpx

Vår, optimisme og alt kan skje

Nå er vi snart halvveis i vårsemesteret ved Dancespace og da sier det seg selv at det begynner å nærme seg vår ute. Jeg kjenner det virkelig overalt, på temperaturen, på kroppen, på sinnet og ikke minst på stemningen blandet folk. Det gjør virkelig noe med oss mennesker i nord når vi nærmer oss lysere tider og lengre dager. Det er så utrolig deilig!

Dancespace Ås skynder seg også langsomt inn i rutiner med få, men meget entusiastiske og fine elever. Om ett par uker skal Follo Yoga inn der å ha 4 klasser pr uke. De driver med Iyengar yoga og har allerede drevet i Ås i 10 år. Vi setter virkelig pris på å få samarbeide med dyktige folk som Charlotte og Gwyneth. Og selv har jeg hatt veldig mange å være takknemlig for denne uken. Da jeg i midten av januar skulle, på kun to dager, raske sammen pedagoger til å åpne nytt studio i Ås var det ikke bombesikkert at jeg kom til å ende opp med de flotteste medarbeiderne som er å oppdrive. Men det gjorde jeg virkelig! Er så heldig altså!! Før ballettundervisningen tirsdag fikk jeg et glimt av Linnea som bare fant det som sin naturligste oppgave å rydde litt snø utenfor inngangsdøra ved Ås. Og sent, sent torsdag kveld når Gina satt på toget hjem etter jazzundervisningen sin sendte hun like godt avgårde meldinger til meg med gode ideer om hvor vi burde promotere tilbudene våre og at hun gjerne meldte seg frivillig til å gjøre det. Hva skal man si, de er rett og slett de beste folkene jeg kan tenke meg!!! Tusen hjertelig takk. Nå kan virkelig alt skje. Dream Big!


Categories: Dancespace