fbpx

Gettin´readdy for Easter…

Hei hopp hippere topp! Idag har jeg i mangel på skilt til vår studio i Ås satt opp ett klistremerke på døra der. Oppstarten i Ås var rimelig hektisk, og når det roer seg etter sånne perioder har jeg en lei tendens til å falle helt aldeles bakpå. Det er grunnen til at det nå har samlet seg en del småtterier som burde vært ordnet med vårt nye studio. Men, jeg har omsider tatt tak, og nå planlegges både møter og upcoming events for vår Ås-satsning. Jeg har troen på at vi til høsten vil få langt flere elever ved vår avdeling der ute.

Ved Dancespace i Oslo blir vi nesten ferdig med alle innstuderingene til sommerforestillingene før påsken setter inn. Det er jammen ikke værst! Det gjenstår selvfølgelig masse terping og ellers enormt med planlegging av kostymer, kulisser, rekkefølger og vanvittig mye annet, men det er i alle fall deilig å være i rute. Dancespace holder stengt likt med skolene, dvs fom mandag 15.april tom mandag 22.april. Etter det har vi noen uker med full fres frem mot første helgen i juni.

Dream Big!


Categories: Dancespace