fbpx

Ja til mangfold og individualitet

Ved Dancespace nærmer vi oss slutten av uka, utenfor døra har høsten virkelig tatt tak og det har vært helt himmelsk stemning i våre studioer. Det er jo nå det er skikkelig deilig at dans og yoga hovedsakelig er inneaktiviteter:-)

I skrivende stund er det hip hop 3 og heavy beats i studio 1 på Ryen, ballett 1 og yndig piano i studio 2 og om få strakser setter Thea igang med jazz i vårt studio i Ås. Det er for øvrig hennes første dag på jobb i Ås, så der er det nok mange som er spente. Ved Dancespace finnes det dans og yoga for de fleste smaker. Barn og ungdom er som voksne, de er ulike og det skal vi verdsette. Hurra for mangfold, individualitet og samhørighet på tross av det.

På radio, på TV, i kjøpesentrene og på parkeringsplassene snakkes det høyt og mye om hva slags samfunn vi ønsker for oss selv og de fremtidige generasjoner. Ved Dancespace ønsker vi oss et samfunn som prioriterer kultur, trygghet, samhørighet, mangfold og rom for individualitet. Nettopp det at vi er forskjellige burde være en styrke og ikke et problem.


Categories: Dancespace