fbpx

Vårsemesteret 2020, here we go!

Jaaaa, nå er vi endelig i gang med dans og yoga igjen ved Dancespace, både i Oslo og i Ås. Det er så digg at lokalene våre nå fylles opp med ivrige elever som er like gira som oss. Dette blir så bra!

På bakrommet er vi allerede godt på vei med å forberede sommerforestillingene våre som kommer helt på slutten av semesteret, det viskes og tiskes i hjørnene om alt som ennå er helt hemmelig for elevene og som skal avsløres like etter vinterferien når innstuderingene til dette starter.

Jeg er så sjukt stolt av pedagogene jeg har med på laget ved Dancespace, sammen er de intet mindre enn et ordentlig dreamteam. Diska, Marte, Irlin, Bendik, Thea, Gina, Jacob, Kristine og Emilie, det er en sann glede å jobbe med dere og helt fantastisk å se dere med elevene. Det dere skaper og får frem i dem gir virkelig mening til det vi driver med ved Dancespace. De to sistnevnte er nye av året som faste pedagoger ved Dancespace, men vi har allerede god kjennskap til deres engasjement for dansen og elevene, og deres måte å jobbe på.

Dream Even Bigger!!!


Categories: Dancespace