fbpx

Dancespace-teamet

Denne uken skal jeg snakke litt om teamet som jobber ved Dancespace, for de er jeg altså så super fornøyd med at dere aner ikke. Vi er ingen stor bedrift. Vi er 10 mennesker som jobber mye hver for oss, men fordi vi ikke er flere enn det og fordi vi jobber med kreativitet og med mennesker er det så enormt viktig at vi fungerer fint sammen. Når jeg ser etter noen som skal utføre oppdrag for Dancespace er jeg avhengig av å finne noen jeg liker og som liker meg, som person. Det høres kanskje litt rart og lite profesjonelt ut, men de 9 andre som jobber ved Dancespace deler mye av min visjon og mitt menneskesyn og det har virkelig så mye å si for at Dancespace skal fungere slik jeg ønsker. Jeg stoler helt og fullt på pedagogene, de har min fulle tillitt og jeg beundrer dem for den jobben de gjør. De har arbeidsmoral, de er gjennomtenkte og veldig kreative og de er rett og slett noen ordentlige danse- og yoga-nerder (jeg bruker orden nerd i verdens beste mening, bare så det er sagt). Når vi av og til diskuterer metoder og løsninger i klassene deres føler jeg at vi sammen prøver å finne frem til noe godt, jeg kan komme med innspill og ideer men det er alltid den som har ansvaret for klassen som vet best. De er satt til å gjøre jobben og jeg går ikke rundt og tror at jeg ville ha løst den bedre selv. Når det gjelder forestillinger så er det jeg som velger tema til tema-forestillingen, ballett-stykke, rollene, handlingen og musikken til balletten. Innenfor dette får pedagogene fullstendig frie tøyler og får bruke sin kreativitet. Og løsningene blir jeg alltid blåst i bakken av, de er helt geniale alle sammen. Jeg bør også nevne at vi er 10 veldig ulike mennesker ved Dancespace nå. Kreativitet henger ikke alltid sammen med god struktur og det er ofte sånn at den som alltid åpner studio i god tid ofte glemmer rydde- og låse-rutiner, at den som overleverer musikken i god tid ikke planlegger kostymer i tide og den som gir mye personlig oppfølging av hver elev ikke nødvendigvis følger opp å lese informasjons-mail fra meg. Men, Dancespace-teamet er uansett best, ingen protest! Dette er min kjærlighetserklæring til dere pedagoger, sammen er vi krutt og jeg er vanvittig takknemlig for hver og en av dere. Og det vet jeg om hundrevis av elever og foresatte som også er. Dream Bigger!

(Tilfeldig utvalgte bilder…)


Categories: Dancespace