fbpx

Dancespace stengte torsdag 12.03.20 kl 13.00

Jeg tenker at det kanskje er greit å lage et blogg-innlegg av e-posten som ble sendt ut sist torsdag slik at den informasjonen også er tilgjengelig på våre nettsider. Håper dere alle er ved friskt mot ennå og at disse «stille dagene» ikke tærer altfor mye på så langt..

«Hei alle ved Dancespace

Nå kommer beskjeden herfra også, Dancespace holder stengt fra og med nå, både i Oslo og i Ås. Dette er selvfølgelig veldig beklagelig, men også veldig nødvendig for å minske spredningen av corona-viruset. Vi vil holde dere oppdaterte underveis og sender ut ny beskjed søndag kveld. Ta vare på dere selv og hverandre, vi håper at situasjonen ikke vil bli langvarig.

Med kjærlighet
Sivanita
Dancespace»

Som dere ser av e-posten som gikk ut torsdag vil jeg sende ut ny e-post til våre elever hver søndag fremover så lenge situasjonen krever disse drastiske tiltakene. Der vil jeg informere om hvordan vi fremover skal holde undervisningen igang på best mulig måte og hva vi kan gjøre sammen for å holde motivasjonen, motet og humøret oppe gjennom vanskelige tider.

Be safe, but keep dreaming big!


Categories: Dancespace