fbpx

Datoer og planer fra logistikksjefen

Det har vært et veldig rart semesteter. Når Erna 1.januar takket det norske folk for innsatsen og sa at vi veldig snart var i mål dersom vi bare holdt ut litt til, da hadde jeg på ingen måte sett for meg at vi skulle stå her vi står idag. Jeg er stolt av hva vi har fått til ved Dancespace, hvordan vi har «holdt hjula igang» gjennom hele vinteren og våren, på tross av at vår eksistens ikke har vært vernet om på noen som helst måte. Takk og lov at jeg besluttet å flytte forestillingene, de skulle jo egentlig vært holdt nå i helgen og så lenge det er forbudt med innendørs aktiviteter så ville jo de ha blitt avslyst.

Jeg venter i spenning på hva Raymond Johansen skal fortelle oss idag kl 1330. Vanlige klasser ved Dancespace vil uansett fortsette frem til og med tirsdag 1.juni.

Det resterende av den uken vil vi bruke til eventuelle ekstra-prøver som noen klasser måtte trenge og til å legge opplegget for hvordan forestilling skal gjennomføres. Her er det en vanvittig kabal og sykt mye som spiller inn, så jeg foreslår at dere lar meg avgjøre hva som er mulig og stoler på at jeg gjør ALT JEG KAN for at dette skal bli best mulig for flest mulig. Datoene som er satt av til oss ved Riksscenen er som sagt 21-24.juni, og de to ukene i forkant av dette vil vi bruke til prøver ved Dancespace på det vi skal gjennomføre i teateret. Dager og tider er derfor ikke satt, dette vil dere bli informert om 4.juni

Helt til slutt; eventuelle endringer på klasseplanen for høsten 2021 legges ut på nett 1.juni. Elever som pedagogene ønske å flytte på vil bli informert av meg pr mail om dette i starten av juni. Avmeldingsfrist er 24.juni og må gjøres via my.dancespace.no Etter dette vil jeg fortløpende registrere nye elever ved Dancespace, så om du ønsker å prøve en ny dansestil eller kjenner noen som vil starte hos oss så gjelder det å få inn en påmelding så snart som mulig.

Keep dreaming big!


Categories: Dancespace