fbpx

Det går fremover

Allerede er vi inne i siste halvdel av andre semesteruke! I love it! Selve oppstarten er alltid litt nervøs og hesblesende, men nå, nå ruller og går det fremover med teknikk-semesteret og vi storkoser oss ved Dancespace hver dag.

I motsetning til hva jeg ser en del skoler rundt omkring sier er vi ved Dancespace mer en velvillige til å smittespore og informere om testing selv for våre elever og pedagoger, så lenge vi får holde elevene aktive i salene våre. Vi har systemer på plass som gjør at vi innen veldig kort tid sender ut beskjed i flere kanaler dersom behov for testing eller karantene etter oppmøte hos oss oppstår. På denne måten gir vi vårt bidrag til å minske risiko og samfunnsbyrde i sluttfasen av pandemien.

Fra Dancespace til absolutt alle der ute; Vi håper at barn, ungdom og voksne kommer i gang med livene sine igjen nå og melder seg på aktiviteter igjen. Enten det er snakk og aktiviteter man har drevet med i mange år allerede, en aktivitet man gjorde før som man ikke har tatt seg tid til på lenge eller om man rett og slett hiver seg utpå og prøver noe helt nytt. Vi er ikke skapt for å sitte på hver vår knaus, vi er skapt for å bevege oss, for å tenke og lære og samhandle. Opp og ut nå, ikke la det siste halvannet året sette unødvendige og uheldige spor..

Dream bigger!!!


Categories: Dancespace