fbpx

Happy Thanksgiving, takknemlig for høstsemesteret 2021.

Min favoritt-høytid, Thanksgiving! Happy Thanksgiving alle sammen! Jeg kan starte: Jeg ser sykt takknemlig for at vi har fått gjennomført et «vanlig» semester ved Dancespace igjen. Det har vært utrolig fint å se enorm utvikling hos elevene når de har fått trene sammen, uke etter uke, i sal, med ballettsko og bevegelig tøy, på dansematter, foran speil. Veldig mange hang fint med mens vi rullet rundt under salongbord og mellom kjøkkenbenker, mens vi danset i slagstøvler og hoppet fra pytt til pytt. Men det er jo ikke sånn det skal være på dansestudio… Og det merkes virkelig på utviklingen, og på samholdet, at vi har fått lov til å jobbe med teknikk, kreativitet og samarbeid på ordentlig vis denne høsten.

Vi nærmer oss slutten av semesteret med stormskritt nå. Julevisningene holdes i Eventhallen 6-9.des kl 1700-2000 hver av dagene, og det gledes noe helt vanvittig til stemningsfull førjulsgjøn med små og store. Elevene skal få vist frem masse fint de har jobbet med disse siste månedene og jeg håper at alle tar med seg en fin fanklubb til å heie de frem. For å pryde opplegget litt ekstra og lage eventet vårt til en helaftens kommer La Piada Foodtruck og tilbyr mat og drikke hver av dagene. Disse kjenner vi som SAAL Foodtruck fra ett par av våre tidligere eventer, så disse kan snart regnes som faste samarbeidspartnere:-) Tipper det blir noen fine dager med god mulighet til å la julestress ligge og bare kose seg med de nære og kjære.

Og apropos jobbing. Dancespace CompanY har jobbet som noen helter de siste ukene. Subjazz har vært gjestepedagoger på CompanY-klassene i noen uker nå, og jeg må virkelig si at jeg ser stor forskjell på elevene fra første til siste klasse med denne fantastiske duoen (som også fikk super hjelp av assistent Lars på to av klassene). Ingen tvil om at både ekstra utfordringer, konstruktiv kritikk og rosende ord har vært motiverende for Dancespace CompanY. De har virkelig vokst med oppgaven i det siste.

Keep dreaming bigger pips!


Categories: Dancespace