fbpx

Påmelding til sommerskolen 2022, og snart påskeferie.

20-23.juni blir det tradisjon tro sommerskole ved Dancespace. Og som vanlig deler vi i 2 aldersgrupper, 9-12 år og fra 13 år og opp. Det blir undervisning fra 10.00 til 15.30 fire dager til ende med workshop i en stil pr dag. Klassen fra 13 år og oppover skal igjennom ballett, jazz, moderne og girlystyle i løpet av uka. Og gjengen mellom 9-12 år skal gjøre ballett, jazz, hip hop og break. Så avsluttes det hele med felles visning for familie og venner siste dag (torsdag 23.juni) kl 16.00. Forhåpentligvis kan vi ta tilbake tradisjonen om grillfest og komme tidlig igang med St.Hans-feiringen sammen i år. Pris for hele uka er 2500,- (Den har vært lik i ganske mange år nå og er vel nærmest det eneste som ikke har blitt merkbart dyrere i det siste;-)

Vi starter påmeldingen til Sommerskolen 2022 nå, og påmelding (via påmeldingsskjema på vår nettside) er bindene.Vi trenger minimum 8 elever pr gruppe for å gjennomføre og vi tar inn maks 20 elever pr gruppe. Første mann til mølla, eller rettere sagt, første danser til påmeldingsskjemaet;-)

Her slenger jeg også med en liten påminnelse om at det er påskeferie-stengt ved Dancespace f.o.m mandag 11.april t.o.m mandag 18.april. Håper dere tar med dere masse dans og yoga inn i ferien, enten den skal tilbringes i byen, på fjellet, på sjøen eller i «syden». Klassene på Dancespace går så det suser om dagen og vi er langt på vei mot forestillingene våre, men det blir likevel deilig med noen dager med forandring i rutinene snart. Da blir det alltid enda bedre å komme i vant trakte igjen. Dream Big!


Categories: Dancespace