fbpx

Til ungdommen

Jeg er så utrolig takknemlig og veldig, veldig stolt av ungdommene som er elever ved Dancespace. De er smarte, flinke og utrolig stille mennesker som gir håp for fremtiden! Det er helt klart ingen dans på roser å gå fra barn til ungdom i dagens samfunn, ikke i Norge, ikke i Oslo og ikke her i bydelene Nordstrand eller Østensjø. Påvirkning og press utenfra kan være skyhøyt til tider. Ved Dancespace er vi vitne til mange innviklete medmenneskelige relasjoner, og spesielt de mellom fjerde trinn og sjuende trinn går ofte igjennom store endringer både inni og utenpå. Men det er så fint å se at med trygge voksne ved sin side og god takhøyde til å famle litt så blir det altså så fine folk at disse elevene våre. Omsorgsfulle, sterke og trygge ungdommer som stadig overrasker oss med sine gode valg, for seg selv og for omverdenen.

Jeg tenker veldig ofte på hvor heldig jeg er som har fått ta del i oppveksten og utviklingen til så mange barn, ungdom og etterhvert voksne. Jeg har ukentlig kontakt med unge voksne som har vært elever ved Dancespace opp gjennom oppveksten, og det er en sann fryd å se hva de får til og hva de bidrar med i sine voksne liv. Jeg ser på denne delen av jobben som en slags menneskelig skatt, en innsats man har lagt ned for felleskapet som gir sykt flotte resultater!

Dream Bigger!


Categories: Dancespace