fbpx

Vel blåst, for noen show!

Det har gått en uke siden vi avsluttet forestillingene The Greatest Showman og Hver gang vi møtes på Riksscenen, og vårsemesteret 2022 ved Dancespace er nå overstått. Det har tatt meg en uke å lande! Som min venninne sier; den karamellen måtte jeg suge lenge på. Jeg er så storveis imponert, så veldig glad og fornøyd men hva jeg, pedagogene og de helt enestående elevene våre greide å presentere, det hele har vært nærmest euforisk! Tusen dullioner takk til alle som bidro, fra den yngste til den eldste, den som danset så svetten silte og den som klappet til krampen tok den.

Nå skal jeg etterhvert greie å oppdatere avmeldingen, påmeldinger og klassebytter. De 7 posene med skitne kostymer får vente litt til, for jeg skal så i gang med forberedelsen av sommerskolen 2022 som starter mandag om en uke. Der skal nemlig elever fra 9 til 17 år danse vel 15 timer på 4 dager. Det skal bli både svett, slitsomt og veldig, veldig gøy!!!

Ønsker alle jeg ikke ser fremover en riktig god sommerferie! Vi ses til høstsemesteret 2022 som starter mandag 29.august. Dream Big!


Categories: Dancespace