fbpx

Høstsemesteret 2023 er igang.

Vi er allerede godt igang med høstsemesteret ved Dancespace når kalenderen viser 1.september og første høstdag. Det har vært superfine oppstartsdager så langt og jeg er veldig fornøyd med det nye dreamteamet mitt her på studio.

Klassesammensetningene ser også ut til å være bra. Som alltid har vi ekstra vekt på å bli kjent og trygge på hverandre i starten av semesteret. Mange kommer til oss sammen med elever de kjenner fra før, men det skal også være rom for å bli med hos oss dersom man starter alene og vil skaffe seg nye bekjentskaper og venner. I dans kommuniseres følelser og innimellom viskes intimsone ut, da er det viktig meg trygge rammer og fortrolighet både mellom elever og pedagoger.

Jeg digger det jeg, pedagogene og elevene sammen skaper hver uke. Selvfølgelig det vi lager av dans og kunst, men like mye de medmenneskelige relasjonene og barn, ungdom og voksne i konstant utvikling. Det er en spennende jobb!

Siden mange av våre elever tilbringer nesten like mye tid hos oss som de gjør hjemme hos seg selv har vi gått til anskaffelse av en vending maskin i våre ventelokaler. Nå kan man skaffe seg forfriskninger, mellom-måltider og litt snacks mens man venter, jobber eller gjør lekser. Dette i tillegg til vår gratis kaffe og te da:-)

Dream Big!


Categories: Dancespace