fbpx

Forberedelser og hissig møtevirksomhet

Vi har snart gjort 3 uker av høstsemesteret, det er ennå ett par uker til høstferien i uke 40 og det virker litt merkelig å allerede planlegge semester-avslutningen. Men for hvert semester trenger vi å være tidligere og tidligere ute med avgjørelser, bookinger osv, jeg lurer av og til på hvor føre var man egentlig trenger å være når man driver dansestudio.. Etter at jeg for denne sesongen hadde hatt en muntlig avtale på plass veldig tidlig gikk det sist uke, sakte men sikkert, opp for meg at dette hadde falt igjennom. Men, ved Dancespace er vi «raske i snuen» og etter hissig møtevirksomhet i det siste har vi greid å finne en ny løsning som blir like bra, om ikke bedre, for våre elever og tilskuere av julevisningene.

Vi har landet på å booke Marmorhallen på Sentralen i Oslo sentrum 12.desember. Det er et nydelig lokale og jeg tror fasilitetene vil passe fint som en ramme rundt våre visninger i år. Alle detaljene rundt er ennå ikke på plass, det skal mange møter til… men alle danse-elevene våre som ønsker det vil få mulighet til å vise sine «work in progress» denne ettermiddagen. Det blir garantert stemningsfullt med minneverdige øyeblikk for store og små. Så hold av datoen allerede nå! Innboksen min minner meg daglig på at kalenderen for førjulsperioden fylles raskt opp i de 1000 hjem;-)

Bildene er hentet fra Sentralen sine nettsider. Dream big!


Categories: Dancespace