fbpx

Ikke livredning, men viktig å levere

Sjelden har tid på matta, fokus på pust og Namaste vært mer tiltrengt.

Denne uken har for min del nemlig vært preget av fravær ved Dancespace. Pedagogene hos oss underviser ofte flere timer etter hverandre når de først er her. Og jo flere klasser de har desto mer panisk blir situasjonen når noen av de, ofte like før undervisningen starter, blir syke. Mandag ble det nødvendig med vikar for 3 klasser og tirsdag måtte jeg finne en rask løsning for 5 klasser. Jeg må innrømme at jeg rett og slett blir litt frynsete hver gang sånt inntreffer, det er en stressende situasjon. Selvfølgelig vet jeg jo at det ikke står om liv når vi mangler pedagog til klasser ved Dancespace grunnet sykdom. Men jeg er langt over gjennomsnittlig opptatt av å levere, en liten dullion med tilpassinger under pandemien er mitt bevis på det, og jeg vet at med full innsats vil jeg greie å løse det i 99% av tilfellene.

Det har løst seg så langt i denne uken også. Det ble noen flere undervisningklasser på meg selv, og jeg må rette en stor takk for tidligere pedagog (og elev) Thea Lund som virkelig ble en reddende engel. Hun stilte opp på kort varsel og tok på seg mange av klassene, og for flere av elevene ble det et gledelig gjensyn med en sårt savnet pedagog. Så fikk vi snudd det hele til noe fint likevel!

Håper at alle pedagogene ved Dancespace er friske og raske igjen til neste uke. Dream big!


Categories: Dancespace