fbpx

Tid for takknemlighet

Det er thanksgiving idag. Det viste du kanskje ikke, men at det er Black week tror jeg det må være helt umulig å ikke ha fått med seg. Og Black week stammer jo fra Black friday fra før pandemien. Og Black friday stammer fra et år hvor det var et forferdelig uvær da amerikanske studenter skulle kjøre hjem til thanksgiving-feiring med familiene sine (som alltid feires siste torsdag i november) og mange omkom i trafikk-ulykker.

Jeg elsker Thanksgiving! Det er en feiring på tvers av religioner hvor man samler familie, venner, venner som har blitt familie eller kanskje helst venner og familie for å vise takknemlighet ovenfor hverandre og for hva moder jord har brakt oss av innhøstinger det siste året. Takknemlighet er en følelse vi sårt trenger i livene våre. Å ha en egen dag, eller helg om du vil, hvor man setter av tid til å reflektere over det man har å være takknemlig for er ekstremt helsebringende. Kollektivt har vi vært igjennom noen år med mye dårlig nytt og negativitet, den gladeste av oss kunne blitt deprimert av mindre. Å lete etter og fokusere på det positive har vi alle så godt av nå.

Personlig har jeg kanskje mer enn de fleste å være takknemlig for, så jeg skjønner godt de som måtte mene at det er lett for meg å si. Men siden dette er Dancespace-bloggen vil jeg fokusere litt på jobben min der. Aller mest takknemlig er jeg for elevene mine! Det gir meg enormt mye å få ta del i deres liv, og se de vokse til og danse, le og gråte med de. Så takk, tusen takk til dere fine, flotte og fantastiske menneskene som er elever ved Dancespace. Dere gjør det fint å være meg!

Happy thanksgiving! Dream big!


Categories: Dancespace