fbpx

Det koker alltid mot slutten

Hei hvor det går! Mot slutten av hvert semester hoper det seg alltid litt opp på kontoret hos meg. I utgangspunktet er jo slutten av høstsemesteret litt enklere enn slutten av vårsemesteret, siden vi gjør vår storsatsning av forestillinger før sommeren og litt mer uhøytidelige greier før jul. Men det skal likevel spikres ny klasseplan, som regel er det noen pedagoger som skal bytte beite og må erstattes med nye, noen av elevene skal bytte klasser, siste kronen på verket for visninger skal settes og en del annet småtteri. Pjuhhh…

Når det denne gangen ble en liten krise med utsolgt del 1 av visningene våre i Marmorhallen på Sentralen 12.desember oppstod det lett panisk stemning her hos meg. Og innboksen min vitner om at panikken har vært til å ta og føle på i en del hjem rundt om også. Etter flere runder med forestillinger under pandemi, nå etterfulgt av visninger når mange er i økonomisk vanskelig situasjon var det ganske vanskelig å beregne hvor mange plasser som ville bli nødvendig i år. Nå har vi heldigvis fått på plass en nødløsning med ståplasser, så jeg krysser fingrene for at dette vil løse seg for alle. Det er selvfølgelig ikke optimalt med ståplass under en lang danse-visning, men vi får gjøre det beste ut av det og lage oss en magisk type konsert-atmosfære.

Dream Bigger!


Categories: Dancespace