fbpx

Det blir bra til slutt..

Nå er det kun idag og imorgen som gjenstår med ordinære klasser ved Dancespace for 2022. Mandag 12.desember viser vi frem en liten brøkdel av det vi har lært (av trinn) denne høsten på Julevisningene 2022. Denne gangen ble det ganske mye dramatikk i forkant av disse visningene, og for meg som har gjort feilberegningen når det gjelder publikumskapasiteten vil jeg si at den siste halvannen uke rett og slett har vært ganske smertefull. Men, jeg har lært veldig mye da, jeg er mange erfaringer rikere og vet at jeg vil gjør bedre neste gang. Noe av det jeg har lært skulle jeg nok egentlig ønske at jeg ikke viste, men sånn er det å leve. Erfaringene våre skaper oss og de vonde erfaringene skulle vi helst vært foruten.

Jeg er veldig stolt av det Dancespace har vært denne høsten. Alle vi som har jobbet ved Dancespace de siste månedene har virkelig levert, og dette kjennes ordentlig på stemningen på studio og blandet våre elever nå om dagen. Jeg er stolt av dansen og kunsten vi skaper. Men mest av alt er jeg stolt av hvordan vi er med på å utvikle menneskene vi jobber med, hvordan vi backer dem og hvordan de blir til mennesker som backer hverandre. Morsomme, fint, triste og rett ut tragiske opplevelser vi deler bringer oss nærmere hverandre og gjør oss sterkere sammen. Jeg avslutter året med følelsen av at Dancespace-samfunnet aldri har vært sterkere. Vi er viktige for hverandre og det gjør meg så utrolig stolt!

Dream big!


Categories: Dancespace