fbpx

Ingen aksept for hærverk ved Dancespace

Denne uken oppdaget jeg at noen har «tagget» flere steder inne i studio 2 hos oss. Det ble jeg veldig lei meg av å se. Jeg, pedagogene ved Dancespace og de fleste av elevene bruker mye tid på å gjøre Dancespace til et trygt, inkluderende, varmt og koselig sted for nærmiljøets barn og ungdom å være. Da virker det utrolig kjipt og destruktivt når noen få går inn for å ødelegge ved å klodre på veggene. Sånn vil vi ikke ha det. La oss samarbeide for å finne ut hvem som har gjort dette for å på den måten kunne sette en rask stopper for sånn oppførsel. Det starter alltid med en liten krussedull og plutselig virker det som om det er aksept for å drive hærverk. Som de sier i filmen Dirty Dancing; This is my Dancespace, this is your Dancespace! Sammen må vi verne om det på best mulig måte. Dream big!


Categories: Dancespace