fbpx

Dancespace CompanY/ jr. CompanY

liggende-CompanY

90 minutters klasse, Denne klassen er ikke åpen for alle. Ca 10/15 elever blir tatt inn gjennom en åpen audition som avholdes i august. Dancespace CompanY vil være gruppen som i hovedsak representerer Dancespace ved tilstelninger/oppvisninger gjennom året utenom den årlige juleforestillingen og de spiller også en viktig rolle i forestillingene. Målet er at denne gruppen til en hver tid skal ha noe klart til fremvisning på kort varsel. Klassen vil bli undervist av ulike pedagoger gjennom semesteret, det skal trenes både ballett, jazz, moderne og hip hop (varierende fra gang til gang). Elevene i denne klassen må i tillegg danse minimum 3 klasser pr uke og dans må derfor være deres primær-aktivitet i tillegg til skole. Tilrettelagt for de som har et ekstra gir med engasjement for dansen.

Auditions til våre to kompanier

Hei dere. Vi nærmer oss oppstart ved Dancespace, håper alle har fått med seg det. Mandag 27.august braker det løs med musikk, trinn, øvelser, tøyninger, latter, svette, pust og noen pes. Som jeg gleder meg til vi er igang igjen!

Men først må vi få på plass to nye kompanier hos oss. Alle plassene er ledige i utgangspunktet og da må vi jo ha auditions. Begge auditions skal avholdes fredag 17.august i våre lokaler i Oluf Onsums vei 9b. Jr.CompanY er først ut, kl 1600-1730, og Dancespace CompanY følger etter, kl 1800-1930. Begge gruppene skal igjennom ballett, jazz og moderne eller hip hop. Man trenger ikke å melde seg på, det er bare å møte opp for alle som ønsker seg en plass. På våre nettsider dancespace.no kan man lese om hva tanken bak våre kompanier er, hva som skal til både praktisk og mentalt for å komme med og hva det koster.

Denne gangen både håper og tror jeg at mange vil møte opp til auditions. Jeg har selv litt audition-erfaring og har fått min del av nei opp gjennom årene. Det er jo aldri særlig gøy, men jeg lover at vi som skal evaluere vil møte med et mildt, vennlig og empatisk sinn og vårt mål er å gjøre det vi kan for å ufarliggjøre prosessen og trygge elevene. Og av og til er det jo virkelig sånn at den som intet våger intet vinner. Vel møtt!

Post Your Thoughts