fbpx

Skolestart og semesterstart ved Dancespace

For to uker siden var det skolestart for skoleelevene i Oslo, og som alltid har det vært mange små og store som også skulle igang med nye og gamle fritidsaktiviteter. Dancespace startet, som alltid, en uke etter skoleoppstart slik at både barn og voksne fikk kommet godt igang med skole og jobb før logistikken på ettermiddagene skulle sjongleres. Nå har vi også gjennomført første semesteruke for høsten-17 og det har gått så fint. Etter å ha drevet Dancespace i 13,5 år nå har jeg sett at logistikk etter en lang sommerferie ofte kan by på utfordringer i de 1000 hjem.

Den første uken ved Dancespace var klassene åpne for tilskuende foresatte. Da kunne de minste og de som var nye hos oss bli fortrolige med en ny pedagog under trygge rammer med mamma eller pappa tilstede. Etter den første uken trenger pedagogen og elevene ro til å konsentrere seg om det som skal læres, så fra nå av må de skuelystne vente utenfor. Når sant skal sies håper vi jo også at foreldre benytter seg av denne timen til å kjøpe en kaffe i cafeen vår, sette seg ned, åpne et blad eller en bok og koble av litt etter dagens stress og mas. Det er jo ikke så dumt det heller:-)

Jeg ønsker at Dancespace skal være et trygt, hyggelig og lunt miljø hvor både små og store vil trives. Her vil vi holde det ryddig og rent rundt oss og møte hver og en med imøtekommende og blide ansikter. Jeg er utrolig stolt av den flotte pedagog-parken vi har ved Dancespace, maken til så mange herlige mennesker samlet på et sted skal du lete lenge etter. De brenner for dansen, elevene og jobben sin. Sammen går vi hvert eneste semester inn for å løfte Dancespace til nye høyder. Nå er vi nok en gang klare for en fantastisk dans- og yoga-høst. Fra og med mandag 28.august er dørene åpne hos oss og vi ønsker gamle og nye elever hjertelig velkommen


Categories: Dancespace

Tags:,