fbpx

Dancespace, proft for amatører

Idag da jeg jogget rundt på Ekeberg begynte jeg å tenke på ha slags elever det er vi ved Dancespace tilbyr plass til. I søken etter flere elever, hvem er det egentlig vi har et tilbud for?

Ved Dancespace har vi veldig mange elever som går en klasse pr uke. Noen fordi de vil ha en rytmisk tilleggsaktivitet til 3 timer fotball, håndball eller ski, noen fordi de kun ønsker å binde seg til organisert aktivitet en gang i uken og noen rett og slett fordi de har venner som liker å danse og de vil være med i gjengen. Alle disse skal vi som er pedagoger ved Dancespace se, hjelpe og ta hensyn til i løpet av hver eneste klasse. Vi har også noen elever som virkelig brenner for å danse og som går et sted mellom 3 og 8 klasser pr uke, disse elevene tenker, puster og sover dans og disse skal vi pushe frem og pirke på til de når det ytterste av sitt potensiale. Noen av disse gir seg gradvis mer og mer med dansen etterhvert når de går igjennom ungdomsårene og over i de voksnes rekker. Men flere av disse har vi også sendt videre til Edward Munch nasjonal danselinje, danselinjer på folkehøyskoler rundt om i landet og til og med til dansehøgskoler i Norge og Sverige. Vi har også voksne elever ved Dancespace. Disse får sin ukentlige mosjon hos oss ved å svinge og kose seg til deilige rytmer og slipper å tenke på høypuls og å ta i maks. De bare nyter å trene dans og blir spreke på kjøpet.

Pedagogene som jobber ved Dancespace har sine danseutdannelser fra steder som KHiO (Kunsthøgskolen i Oslo), Norges Dansehøgskole, LIPA (Liverpool Institute of Performing Arts) og Musikkteaterhøgskolen. Flere av de står på scener rundt om i Norge og utlandet, de spiller i dansefilmer og danser i reklamefilmer. Våre pedagoger holder med andre ord et meget høyt nivå. Hos oss jobber de med amatører, men de er svært proffe og de digger jobben sin.

Konklusjon; ved Dancespace har vi kanskje ikke noe for absolutt alle og enhver, med interesserer du deg i det hele tatt for dans eller yoga, da er vi stedet for deg! Kom og bli med hos oss!


Categories: Dancespace

Tags:, , , ,