fbpx

Stolt og takknemmlig!

Søndag som var fikk jeg utbetalt en helt enorm bonus fra jobben min! Jeg fikk den ikke i penger altså, men jeg fikk betalt i noe mye viktigere. I ære og takknemmlighet! Jeg tok en kaffe på Holtet med Miriam Morgenstern. Hun er tidligere elev ved Dancespace gjennom mange år, så har hun gått Nasjonal danselinje ved Edward Munch videregående skole og nå har hun startet det siste av totalt tre år ved Ballettakademien i Stockholm.

Miriam er en av disse fantastiske menneskene som jeg gjennom min jobb ved Dancespace har fått fulgt i barndom, gjennom ungdom og oppover mot voksenlivet. Hun, som flere av de andre, har en stor plass i mitt hjerte og jeg er oppriktig stolt av henne og hvor hardtarbeidende, fornuftig, reflektert, dyktig og snill hun er. I en skoleoppgave som Miriam hadde jobbet med nå i høst hadde hun sett tilbake på livet sitt, hvem hun er, hva som har gjort henne sånn og hvordan veien dit har vært. Dette som et ledd i å finne ut hva drømmen er for veien videre. I denne sammenheng hadde hun gjort seg opp noen tanker om hva Dancespace og jeg har betydd for henne og dette var Miriam så kjempesøt og snill og delte med meg over en kaffe på Holtet søndag. Jeg ble altså så glad, og rørt, at jeg har nesten ikke har ord (jeg er en skravlebøtte, så jeg har jo alltid ord).

Så, tusen hjertelig takk til Miriam, og alle dere andre flotte mennesker som har vært en stor del av mitt liv og som ennå velger å holde kontakt med meg. Dere vil for alltid ha en plass i mitt hjerte og dere er like mye en del av min utvikling som jeg er en del av deres! Takk takk takk takk takk!


Categories: Dancespace