fbpx

Yoga i høstmørket

Hei Dancespace-bloggen. Da er vi allerede kommet til siste uke før høstferie ved Dancespace. I går underviste jeg ballett og yoga og det er med stor fornøyelse jeg ser at elevene våre virkelig strømmer til yoga-klassene nå som høstmørket er over oss. Å kunne samle et flott gjeng med gode, engasjerte og tillitsfulle mennesker til en varm yoga-økt i studio når mørket faller på utenfor er veldig givende for meg. Herlighet for en deilig jobb jeg har da! Det har kommet til en del nye yogier nå utover i semesteret og jeg virkelig fryder meg over hver og en av dere som jeg får dele disse yogatimer sammen med. Denne treningen er en gave som vi vil nytte godt av i så utrolig mange aspekter av vår hverdag fremover og inn mot vinteren. Vi styrkes både fysiske og mentalt for hvert åndedrag vi tar sammen. Og vi tar ennå imot flere yogier om noen føler seg kallet..

Etter høstferien starter jeg med nytt opplegg for Vinyasa flow-klassen på mandager 20.15, den vil jeg også kjøre i ca 5 uker slik at vi som samles hver mandag kan oppleve en fin flyt etterhvert. De andre yoga-klassene våre er; Kundalini yoga tirsdager 20.00 (nytt opplegg hver uke), Yoga avspenning onsdager 20.15, ledet Ashtanga yoga torsdager 19.15 og ledet Ashtanga yoga lørdager 10.00. Men nå er det som sagt høstferie for hos f.o.m 2.10 t.o.m 8.10 Fortsatt god uke, fine følgerne!


Categories: Dancespace