fbpx

Nytt kompani ved Dancespace, DSpaceCrew

Nytt kompani på Dancespace, DSpaceCrew

Fredag etter høstferien 13.okt kl 1530-1700 skal vi holde audition igjen på Dancespace. Denne gangen til et helt nytt kompani for de som danser de urbane dansestilene hos oss, d.v.s Hip hop, Break, Commercial og Moderne. Dette kompaniet skal hete DSpaceCrew og hovedsakelig ledes av Irlin, som også underviser våre 3 hip hop-klasser.

Vi ønsker å ta inn ca 10 elever (som ved de to andre kompaniene våre) som skal ha 1,5 times klasser sammen hver fredag fremover. De som kommer med i DSpaceCrew må i tillegg til fredagskassen også danse to andre klasser pr uke (også likt som de andre to kompaniene våre). 1,5 times klassen på fredager vil dette semesteret koste 1300,- siden det nå er 10 uker og ikke 15 uker igjen av semesteret.

Audition vil bli holdt av Irlin og Elisabeth (underviser moderne hos oss), og som ved de andre kompaniene våre ser de etter elever som brenner for dansen sin, er dedikerte, disiplinerte og ivrige etter fremgang. Vi håper å få både gutter og jenter blandt de 10 elevene i DSpaceCrew og ønsker oss et allsidig gjeng som skal jobbe i et sammensveiset crew. Vel møtt alle som vil prøve seg, vi lover å møte dere med vennlige ansikter.


Categories: Dancespace