fbpx

Finfint besøk av «barna mine»

Hei fine lesere. Vi ved Dancespace har allerede hoppet rundt, tøyet og bøyer i over en uke etter høstferien nå, men sist uke var det jo høstferie i andre deler av landet enn Oslo-området. Denne ordningen med ulik høstferie i ulike deler av landet liker jeg svært godt. For det betyr nesten alltid at tidligere elever som har beveget seg til danseområdet i andre trakter vender hjem til meg for et lite besøk:-) Og det er bare såååå kos!

Miriam var i Oslo for å gå på audition til Fantome of the Opera (callback fikk hun også!!!!.-) og onsdag var hun innom studio 1 for å øve litt på koreografi. Da ble hun like godt til en barre sammen med Ballett 4, og det er så utrolig fint å se hvilken enorm utvikling hun har hatt siden hun danset hos meg. Ydmyk som hun er den jenta, passet hun på å kommentere hvor mye hun ennå får igjen for å ta klasse på ballett 4-nivå og komplimentere de andre danserne for hvor vanskelige sekvenser i håndterte.

Synne hadde høstferie fra Trøndertun og stakk innom oss på onsdag for en CompanY-trening. Som dere ser av bilde spredde hun danseglede og fantastisk energi som vanlig, både til meg og til de andre danserne.

Sigrid Marie hadde også sjekket ut av Trøndertun for en uke, og om hun ikke sjekket inn oftere hos oss enn hjemme hos sine foreldre den uka så er jeg sikker på at vi tangerte hverandre;-) Både mandag, onsdag og torsdag kom hun skliende inn døra med verdens største smil. Jeg blir så vanvittig glad av å ha henne i klasse, den utstrålingen er så enormt smittsom og hvert minutt på jobb blir en sann fornøyelse.

Herlighet som jeg elsker dere jenter. Og digger dere! De inspirerer meg til å pushe Dancespace fremover til nye høyder, til å fortsette å gi og til å aktivt ta del i utviklingen av vanvittig bra folk. Savner de veldig igjen nå da, men heldigvis er elevene mine på Dancespace en helt sinnsykt herlig gjeng som jeg setter veldig stor pris på å få henge med nesten hver eneste dag. #grateful #lovemyjob #dailyinspo


Categories: Dancespace