fbpx

Yin og Yang i praksis

Hei i høsten. Idag mens jeg jogget rundt på Ekeberg i nydelig høstvær tenkte jeg litt på balanse. Balanse i livet altså, som yin og yang i yoga. Dette er viktig for meg. Riktig balanse tror jeg er avgjørende for et godt liv, for meg og for de aller fleste i verden. Det kommer ikke som et sjokk på noen at jeg elsker yoga. Men selv om yoginere ofte snakker mye om balanse og viktighet i det så synes jeg ofte at mange ikke praktiserer dette så veldig i hverdagen. Også yogaen kan nemlig overdrives. Litt flåsete pleier jeg å si til en venninne av meg, «litt yoga og litt pølse». Jeg mener selvsagt ikke det bokstavelig, men dette er virkelig et tips jeg ønsker å gi til alle på søken etter et godt liv. Pass på balansen din. Finn din egen balanse. Der du står støtt. Før yogaens inntog i vesten lærte de fleste av oss av våre mødre og bestemødre, «alt med måte». Det var ikke så dumt det. Hvor mye fest og hvor mye jobb, hvor mye kjøtt og hvor mye plantekost, hvor mye yoga og hvor mye jogg, hvor mye venner og hvor mye familie, hvor mye gi og hvor mye ta. Dette er ulikt for hver og en av oss, men å finne balansen er veldig viktig. Ønsker dere alle en balansert og god, ny uke!


Categories: Dancespace