fbpx

Møt Bendik

Hei fine lesere. Jeg tenker at det er fint om dere etterhvert kan bli litt bedre kjente med alle menneskene som jobber ved Dancespace. Først ut er Bendik. Her kommer noen fun fastslår om han:-)Hvilken utdannelse har du/bakgrunn?Jeg er utdannet fra danselinjen på Rud vgs og uteksaminert ved Den Norske Balletthøyskole i 2010 med en bachelor i jazz og pedagogikk. Siden det har jeg undervist både i jazz og klassisk ved flere forskjellige skoler, blant annet ved Kirsti Skullerud Balletskole, KGB Dans og Ballett og Oslo Musikk- og kulturskoler, samt koreografert for SpinOff forsstudium. Jeg har vært, og er involvert i flere talentuviklingsprogrammer for unge dansere i regi av av Oslo Kommunes Kulturskoler og Dancespace. Ellers er jeg også aktiv som både koreograf og danser.Hva liker du aller best ved jobben din?Det beste med min jobb er å få være med på å forme barn og ungdom både som dansere og som mennesker. Jeg har en stor forkjærlighet for koreografisk arbeid og det å sette elevene på scenen og se hvordan elevene vokser både på mestringsfølelse og som tekniske dansere gjennom scenekunst. Hva er din favoritt mat?Shephards pie. Yndlings-drikk?Solo på sommeren, og Coca Cola på høst/vinteren. Favoritt-farge?GrønnBeste ferie-destinasjon?Budapest eller annen romantisk storbyHva er ditt mantra/livsmotto?«Det handler om følelse ikke størrelse, det handler om å gi, ikke å gli»Har du et forbilde?Nei, egentlig ikke.


Categories: Dancespace