fbpx

Møt Thea

Tenke å presentere dere for Thea idag jeg. Hun startet å undervise hos oss nå i høst, men vi har kjent henne nesten hele hennes liv. Hun er nemlig ett av «barna mine», de jeg har fulgt gjennom hele oppveksten og er så ufattelig glad i. Og ikke minst stolt, jeg er veldig stolt av Thea! Hun har forestilling førstkommende lørdag forresten, med Norges Dansehøyskole på Black Box Teater. Det skal ikke jeg gå glipp av i alle fall…

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn?

Går 2 året fordypning jazz på Norges Dansehøyskole. Tidligere gått et år på Trøndertun Folkehøyskole.

Hva liker du aller best ved jobben din?

Veldig gøy å jobbe med barn, og se at elevene utvikler seg. Elsker de relasjonene du skaper mellom deg og elvene.

Hva er din favoritt mat?

Min favoritt mat er all salg thai mat

Yndlings-drikk?

Et glass med iskaldt vann.

Favoritt-farge?

Blå

Beste ferie-destinasjon?

En sommer på øya Skiathos i Hellas.

Hva er ditt mantra/livsmotto?

Great dancers are great because of their passion – martha graham

Har du et forbilde?

Mamma er mitt forbilde.


Categories: Dancespace