fbpx

Dancespace CompanY i musikkvideo og musikal-prosjekt i Operaen.

Jentene i Dancespace CompanY er så heldige, og veldig, veldig dyktige, at de får være med i en skolemusikal som skal settes opp i Operaen like etter påsken 2018. Musikalen heter Exit og dreier seg om ungdomsproblematikk som kjærlighet, utestenging, mobbing, selvmord og selvfølgelig mye, mye mer. Dette er den tredje skolemusikalen i rekken som blir produsert og satt opp i Operaen og det er også tredje gang at elevene ved Dancespace CompanY blir brukt som dansere for disse prosjektene. Mor (les; meg) er stolt! I forkant av prosjektet er det nå produsert en musikkvideo, i den danser Dancespace CompanY jentene selvfølgelig, og her er den:

Vet ikke med dere, men jeg gleder meg i alle fall stort til å få med meg denne begivenheten i Operaen i april. Det blir veldig stas!


Categories: Dancespace