fbpx

Avvik fra klasseplanen og avslutninger

Hei dere. Idag gjør jeg like gjerne et litt praktisk blogginnlegg, om julevisninger, endringer i klasseplanen siste semesteruke og ellers avslutninger før julen setter inn. Så blir kanskje alle som leser bloggen litt bedre opplyste om hva vi driver med i adventen borte ved Dancespace:-)

Julevisninger på Ingenstedts

Vi skal i år som i fjor holde visningene på Ingenstedts, ved Akerselva, like over Blå (der det er julemarked hver søndag i desember hvert år). Men i år har vi fått leie to dager og derfor kan man vente litt bedre albuerom enn det var i fjor:-)

Alle som danser mandager skal ha julevisning 11.desember kl 1630

Alle som danser tirsdager skal ha julevisning 11.desember kl 1800

Alle som danser onsdager skal ha julevisning 12.desember kl 1630

Alle som danser torsdager skal ha julevisning 12.desember kl 1800

Jr.CompanY og CompanY skal ha sin lille forestilling både 11.des og 12.des kl 1930

Hver visning varer ca 45 min. Det koster 150,- for inngang for alle over 16 år (under 16 år er gratis). Om man skal se flere visninger trenger man kun å betale en gang. Jeg setter ut pepperkaker og skumnisser på bordene og så kan de som vil kjøpe drikke i baren.

Endringer i klasseplanen siste semesteruke

Den siste semesteruken er det noen små endringer i klasseplanen grunnet julevisningene som resten av Dancespace skal delta på.

Mandag vinyasa flow yoga med Sivanita er flyttet fra mandag 11.12 kl 2015-2130 til søndag 10.12 kl 1900-2030

Tirsdag Zumba med Siri er flyttet fra tirsdag 12.12 kl 1900-2000 til mandag 11.12 kl 1900-2000

Tirsdag Kundalini yoga med Siri er flyttet fra tirsdag 12.12 kl 2000-2100 til mandag 11.12 kl 2000-2100

Ellers går jazz voksne og yoga avspenning onsdag, ashtanga yoga torsdag, ashtanga yoga og liten+stor lørdag som vanlig frem til 16.desember.

Avslutninger

Etter yoga avspenning onsdag 13.12 inviterer jeg til en liten kveldsmat (scones og te). Både yoga klassen og kveldsmaten er åpen for alle dere som mottar denne e-posten (selv om man ikke går yoga praksis hos oss fra før av). Fint om dere sender meg en e-post dersom dere har tenkt å møte på kveldsmaten slik at jeg kan forberede etter hvor mange vi blir;-)

Årets siste liten+stor-klasse er som alltid åpen for tilskuere, foreldre, besteforeldre osv kan komme for å se hva de har lært. Etter dette serverer vi pepperkaker og gløgg til alle som måtte ønske en hyggelig adventstund med oss:-)

Avmeldingsfrist

Husk avmeldingsfristen 12.12. Dette er spesielt viktig for klassene som vi prøver å satse mer på og ønsker å utvide tilbudet av.


Categories: Dancespace