fbpx

I give you; Irlin

Hei folkens. Idag er det Irlin sin tur i rampelyset på Dancespace-bloggen. Denne dama er så kul at jeg stadig vekk sier at jeg ville hatt henne i en glassmonter på peishylla! Til neste semester er hun også satt opp med 4, ja 4, hip hop klasser hos oss, så nå vil snart alle nivåer være dekket når det gjelder Hip Hop ved Dancespace;-)))

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn?

– Passende nok kan man si at jeg er «streetsmart» fremfor utdannet . Jeg har utviklet meg gjennom showarbeid, i dansemiljøet i Oslo, gjennom dansekompanier og på utenlandsreiser.

Hva liker du aller best ved jobben din?

-Alle danseinstruktører er litt som en mesterkokk – Når du skal på jobb får du et rom full av munner å mette. Alle har forskjellig smak, ønsker og materfaring men alle er fryktelig sulten og ikke minst fryktelig nyskjerrig på alt de kan få lov å smake på. Det tenner lidenskap hos både meg og elever.

Hva er din favoritt mat?

-Sashimi er en middagsfavoritt, men hva kan bli bedre enn godteri!?

Yndlings-drikk?

-Solo super! Eller en skikkelig god hjemmelaget jordbærmilkshake!

Favoritt-farge?

-Rosa!!

Beste ferie-destinasjon?

-Uavhengig av HVOR så foretrekker jeg urbane omgivelser. Et sted jeg kan se arkitektur, grafitti, ulike type mennesker, subkultur, museer, underholdning og ikke minst: kanskje danse!

Hva er ditt mantra/livsmotto?

-De som oppnår mest i livet eller i historiebøkene er aldri de «normale som forsvant i mengden». Gjør ting på DIN måte!

Har du et forbilde?

-Michael Jackson er mitt aller største idol! Jeg er super MJ nerd!


Categories: Dancespace