fbpx

Og her kommer, Siri!!!

Dama som presenteres på bloggen idag er dama med stor D! Siri er, i tillegg til å ha vært min kollega på Dancespace i flere år nå, min barndomsvenn fra Mo i Rana. Vi vokste opp sammen på ballettskole der, på Tip Toe Dansestudio, og har også tatt samme høyskoleutdannelse ved KiHO. Ellers må det nevnes at et bredere spenn i bakgrunn enn det Siri har skal du lete lenge etter. Hun er alt fra Wallmans artist og bartender til legesekretær og Kundalini yoga lærer.. Altså, en meget kul dame! I kveld kan du få med deg både Zumba og Kundalini yoga med henne på Dancespace, hun er klar til å motivere deg fra kl 1900.

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn?

-Jeg er utdannet danser fra Statens Balletthøyskole (nå kjent som KHIO) danselinjen, er også sertifisert Kundalini Yoga lærer.

Hva liker du aller best ved jobben din?

-Å se at de som kommer på klassene mine koser seg.

Hva er din favoritt mat?

-Maten som Dancespace-sjefen lager;-)

Yndlings-drikk?

-Bellini

Favoritt-farge?

-Gul

Beste ferie-destinasjon?

-Ibiza

Hva er ditt mantra/livsmotto?

-«Man må leve i glede, og ikke i vrede»

Har du et forbilde?

-Operah


Categories: Dancespace