fbpx

Og dette er Enya

Nå hang jeg litt etter her, men nå kommer altså presentasjon av den siste pedagogen hos oss ved Dancespace. Hun underviser i musikal, men hun er generelt flink til det aller meste. Denne dama kan danse, synge og spille, en slags trippel threat der altså! Og attpåtil er hun bare så supercool at det nesten ikke går an. Hun er ung, hun er lovende og hun er svært aktuell på scener rundt om i landet ( og utlandet) de kommende årene!

Hvilken utdannelse har du/bakgrunn?

-Jeg har studert Drama og Kommunikasjon ved Universitetet i Stavanger og tok senere en bachelor på Musikkteaterhøyskolen i Oslo. Ellers har jeg sunget, danset og spilt skuespill i ulike oppsetninger siden jeg var veldig ung. Sunget i kor og hatt ulike solo-oppdrag. Dansen startet jeg med i 3-års alderen, og har vært innom de fleste stiler!

Hva liker du aller best ved jobben din?

-Å bli kjent med barna, finne nye veier å jobbe på og ha det kjekt med dem i timene!

Hva er din favoritt mat?

-Gi meg grønnsaker og frukt så blir jeg veldig fornøyd. Vegetarisk og vegansk mat nr 1 på lista!

Yndlings-drikk?

-Smoothies er helt fantastisk! Det er også varm sjokolade..

Favoritt-farge?

-Rød, eller ultramarin blå.

Beste ferie-destinasjon?

-Kroatia.

Hva er ditt mantra/livsmotto?

-Believe in your heart that you’re meant to live a life full of passion, purpose, magic and miracles. – Roy T. Bennett

Har du et forbilde?

-Jeg ser opp til min mor, for måten hun ser og forstår andre mennesker på. Hennes vilje til å hjelpe andre har ingen grense.


Categories: Dancespace