fbpx

Godt nytt år!

Hei Dancespace-bloggen. Godt nytt år! Håper alle har kommet godt igang med det nye året. Jeg skriver til dere fra Gran Canaria hvor jeg befinner meg nå for å gjøre yoga, forberede klasser, hente energi og inspirasjon til et forrykende nytt Dancespace-semester. For hver eneste vitamin D som treffer huden min kjenner jeg at jeg blir mer og mer klar for alt det morsomme vi skal igjennom ved Dancespace utover mot våren.

Teater er selvfølgelig booket for lenge siden for våre årige sommerforestillinger. Generalprøve 1.juni og forestillinger 2. og 3.juni på Riksscenen på Schaus plass på grynerløkka. Det blir så stas det! Barnedans og alle ballett-klassene skal presentere et eventyr (som ennå i en del uker til forblir top secret), men alle de andre danseklassene hos oss skal sette opp en tema-forestilling (også den top secret inntil videre). Så det er bare å vente i spenning, det vet jeg mange av dere allerede gjør.

Vi har ennå ledige plasser på en del av våre klasser, så enten det er rockefoten eller yoginien som snakker til deg nå så er det bare å ta kontakt hos oss. Uten å overdrive og med fare for å skryte må jeg si at jeg virkelig synes denne herlige skolen min blir finere, flottere og bedre for hvert semester vi gjennomfører, så kom og bli med oss. «Highly recommended by ovner», haha!

Vi åpner for sesongen lørdag 27.januar. Gleder meg som barn før julaften!


Categories: Dancespace